با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
بیوشیمی
بررسی خواص لاکتوفرین و مقایسه میزان آن در شیر گاو، میش و بز

علی احمدی شاپورآبادی؛ محمد فضیلتی؛ حبیب اله ناظم

دوره 11، شماره 4 ، خرداد 1402، ، صفحه 55-63

https://doi.org/10.30473/eab.2023.66471.1895

چکیده
  لاکتوفرین یکی از پروتئین‌های شیر است که طیف وسیعی از فعالیت‌های فیزیولوژیکی مانند ضد باکتری، ضد تک‌یاخته، ضد قارچ، ضد ویروسی، ضد سرطان، آنتی اکسیدان، ضد التهابی و تعدیل‌کننده ایمنی را از خود نشان داده است در این مطالعه لاکتوفرین از شیر گاو، میش و بز استخراج و خالص‌سازی شد. آنالیز HPLC و تعیین میزان غلظت این سه لاکتوفرین استخراج‌شده ...  بیشتر

استخراج تری پپتید مهارکننده آنزیم مبدل آنژیوتانسین (Ile-Gln-Pro) از اسپیرولینا و بررسی ارتباط ساختار– فعالیت تری پپتیدهای مهارکننده ACE با استفاده از داده‌های BIOPEP database

غلامرضا مهدیه نجف آبادی؛ محمد فضیلتی؛ علی اصغر پیله وریان؛ حبیب اله ناظم

دوره 8، شماره 1 ، شهریور 1398، ، صفحه 39-50

https://doi.org/10.30473/eab.2019.5979

چکیده
    چکیده فشار خون بالا (Hypertension) خطر بیماری‌های قلبی عروقی را دو برابر می‌کند. علاوه بر داروهای شیمیایی، پپتیدهایی با منشأ بیولوژیک به‌دست آمده‌اند که خاصیت ضد فشار خون بالا دارند و پپتید Ile-Gln-Pro از جمله این پپتیدها است. اسپیرولینا (Spirulina) نوعی جلبک سبز-آبی از شاخه سیانوباکترها است که امروزه بیش‌تر به عنوان مکمل غذایی در صنعت داروسازی ...  بیشتر