با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
بیوشیمی
اثر سولفات کادمیوم بر پایداری حرارتی و سینتیک آنزیم پراکسیداز در دماهای مختلف

نیره بهامین؛ بهزاد شارقی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 مهر 1393

چکیده
  در این مطالعه، میانکنش غلظت های مختلف سولفات کادمیوم با آنزیم پراکسیداز (E.C 1.11.1.7) در دماهای مختلف (C° 50-25) مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور مطالعات پایداری حرارتی، اسپکتروفتومتری، فلوریمتری و سینتیک آنزیمی برای به دست آوردن پارامترهای ترمودینامیکی ∆G°، ∆H°m، ∆S°m، Tm و نیز پارامترهای سینتیکی Vmax و Km انجام شد. نتایج نشان دادند که سولفات ...  بیشتر

مطالعات اسپکتروسکوپی برهمکنش لیزوزیم و نانوذره اکسید روی

لیدا مومنی؛ صادق فرهادیان؛ بهزاد شارقی

دوره 4، شماره 4 ، خرداد 1395، ، صفحه 1-9

چکیده
  چکیده جذب پروتئین درسطح غیرآلی، منجر به تغییرات ساختاری و عملکردی می‌گردد که وابسته به طبیعت پروتئین جذب شده و خصوصیات فیزیکوشیمیایی سطح غیرآلی دارد. لیزوزیم سفیده تخم مرغ (E.C 3.2.1.17) با وزن مولکولی 6/14 کیلودالتون، پروتئین کروی کوچکی متشکل از 129 اسید آمینه با چهار پیوند دی سولفید است. هدف از این تحقیق مطالعه اثر نانوذره اکسید روی بر پایداری ...  بیشتر