با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
سنتز نانوذره نقره به‌روش سبز از قسمت‌های ‏مختلف زعفران و بررسی آن بر باکتری‌های ‏مقاوم به آنتی‌بیوتیک بیمارستانی ‏‏(آسینتوباکتر بومانی)‏

مصطفی رباط سرپوشی؛ رضا حاجی حسینی؛ مجید حلیمی خلیل آباد؛ غلامرضا بخشی خانکی

دوره 11، شماره 3 ، اسفند 1401، ، صفحه 33-41

https://doi.org/10.30473/eab.2023.59216.1833

چکیده
  نانوذرات، از جمله نانونقره اثرات ضدمیکروبی در برابر دامنه وسیعی از میکروارگانیسم‌ها دارند. هدف از این پژوهش بررسی اثر نانونقره به‌دست آمده از قسمت‌های مختلف زعفران بر آﺳﻴﻨﺘﻮﺑﺎﻛﺘﺮ بوماﻧﻲ می‌باشد. آﺳﻴﻨﺘﻮﺑﺎﻛﺘﺮ بوماﻧﻲ همواره به‌عنوان یکی از مهم‌ترین عفونت‌های بیمارستانی شناسایی شده است، در این پژوهش کلاله زعفران، ...  بیشتر