با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
تأثیر برون‌تنی سطوح مختلف عصاره ‏نعنافلفلی بر فراسنجه‌های کیفی منی در ‏قوچ عربی

شادان گل اندام؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ خلیل میرزاده

دوره 10، شماره 1 ، مرداد 1400، ، صفحه 71-79

https://doi.org/10.30473/eab.2021.56997.1811

چکیده
  هدف از تحقیق حاضر، بررسی تأثیر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر کیفیت منی قوچ عربی بود. اسپرم گیری از 12 رأس قوچ عربی به طور هفتگی به مدت 8 هفته انجام و منی آنها بلافاصله با هم مخلوط شد. نمونه­های منی مخلوط و رقیق‌شده به 5 قسمت تقسیم و سطوح صفر، 50، 100، 150 و 200 میکرولیتر در میلی­لیتر عصاره نعنافلفلی دریافت کردند. در زمان­های مختلف نگهداری ...  بیشتر