با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
بیوشیمی
سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی برگ به‌لیمو (‏Aloysia ‎citrodora‏) و بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی، ضدآمیلوئیدی و ضدسرطانی

میلاد صفاری؛ ذوالفقار لطفی؛ امیر آراسته

دوره 11، شماره 4 ، خرداد 1402، ، صفحه 31-42

https://doi.org/10.30473/eab.2023.64026.1880

چکیده
  گیاه به‌لیمو (Aloysia citrodora) در طب سنتی ایران اهمیت زیادی دارد. هدف از این مطالعه تولید نانوذرات نقره با عصاره آبی به‌لیمو و بررسی اثرات آنتی‌‌اکسیدانی و بازدارندگی آن بر تولید نانوالیاف آمیلوئید از آلبومین سرم گاوی به‌‌عنوان پروتئین مدل بود. برای سنتز نانوذرات نقره، عصاره آبی به‌‌لیمو تهیه شد و به این محلول نیترات نقره یک میلی‌‌مولار ...  بیشتر

بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی و مهاری ‏عصاره دانه سویا (‏Glycine max‏) بر استیل ‏کولین استراز و تولید نانوبیوفیبریل‌های ‏آمیلوئیدی

فرشته فلاح دیگسرا؛ امیر آراسته

دوره 10، شماره 1 ، مرداد 1400، ، صفحه 11-22

https://doi.org/10.30473/eab.2021.48416.1735

چکیده
  سویا (Glycine max) گیاهی از خانواده بقولات و از مهم‌ترین گیاهان روغنی است. دانه سویا سرشار از پروتئین و ترکیبات فیتوشیمیایی مختلف، به‌ویژه ایزوفلاون‌ها می­باشد. هدف از انجام این تحقیق بررسی اثرات آنتی­اکسیدانی و مهاری عصاره هیدروالکلی دانه سویا بر استیل‌کولین‌استراز و تولید نانوبیوفیبریل‌های آمیلوئیدی در پروتئین آلبومین سرم ...  بیشتر