با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
تأثیر نانوذره اکسید آهن بر پایداری ‏حرارتی و سینتیک آنزیم تریپسین

لیدا مومنی بروجنی

دوره 9، شماره 4 ، اردیبهشت 1400، ، صفحه 21-37

https://doi.org/10.30473/eab.2021.52744.1786

چکیده
  در این مطالعه، چگونگی تأثیر نانوذره اکسید آهن در ساختار، پایداری حرارتی و فعالیت آنزیم تریپسین پانکراس گاو بررسی شد. برای دستیابی به این هدف از تکنیک­های مختلف طیف‌سنجی از جمله جذب UV، دو رنگی دورانی، پایداری حرارتی، فلورسانس و سینتیک در 8 pH استفاده شد. نتایج ترمودینامیک و سینتیک نشان داد، که پایداری تریپسین در حضور نانوذره اکسید ...  بیشتر