دوره 13 (1403)
دوره 12 (1402)
دوره 11 (1401)
دوره 10 (1400)
دوره 9 (1399)
دوره 8 (1398)
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)
کلیدواژهها = ماهی قزل آلای رنگین کمان
تعداد مقالات: 2
بررسی اثر اتیلن دی آمین تترا استیک اسید(EDTA) بر شاخصهای خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhychus mykiss)
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 10 آذر 1392
چکیده
در این تحقیق ابتدا سمیت حاد (LC50 96h) ماده شیمیاییEDTA در پاییز سال 1390 برای ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت. آزمایشات و به روش استانداردO.E.C.D در طی 96 ساعت انجام پذیرفت. ابتدا مقدار LC50 96 ساعته، EDTA برای ماهی قزل آلای رنگین کمان برابر 2231 تعیین گردید. سپس ماهیان با میانگین طولی و وزنی 1/2±4/18 سانتی متر و 12±51 ... بیشترتأثیر جیره غذایی مکمل شده با پودر پیاز (Allium cepa) بر شاخصهای رشد، بازماندگی، ترکیب فیله و فراسنجههای خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
دوره 4، شماره 4 ، خرداد 1395، ، صفحه 63-73