با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
دامپزشکی- علوم دامی
تأثیرجایگزینی پودر جلبک اسپیرولینا (آرتروسپیرا پلاتنسیس) با پریمیکس‏‌های ‏ویتامینه- معدنی بر رشد، عملکرد و فراسنجه‏‌های خونی جوجه‏‌های گوشتی

شیدا السادات ذوالنوری؛ محمد فضیلتی؛ حسین صلواتی

دوره 12، شماره 3 ، اسفند 1402، ، صفحه 65-72

https://doi.org/10.30473/eab.2024.69799.1930

چکیده
  امروزه ریزجلبک اسپیرولینا به‌عنوان منبع غنی از پروتئین، اسیدهای چرب غیراشباع، ویتامین‌ها، املاح و آنتی‏اکسیدان‌ها در بسیاری از کشورها کشت می‌شود. در این بررسی تأثیر جایگزینی پودر ریز جلبک اسپیرولینا با مقادیر مختلف پریمیکس ویتامینه-معدنی صنعتی، به‌عنوان یک افزودنی محرک عملکرد رشد جوجه‏های گوشتی مقایسه شده است. تعداد 200 قطعه ...  بیشتر

استخراج تری پپتید مهارکننده آنزیم مبدل آنژیوتانسین (Ile-Gln-Pro) از اسپیرولینا و بررسی ارتباط ساختار– فعالیت تری پپتیدهای مهارکننده ACE با استفاده از داده‌های BIOPEP database

غلامرضا مهدیه نجف آبادی؛ محمد فضیلتی؛ علی اصغر پیله وریان؛ حبیب اله ناظم

دوره 8، شماره 1 ، شهریور 1398، ، صفحه 39-50

https://doi.org/10.30473/eab.2019.5979

چکیده
    چکیده فشار خون بالا (Hypertension) خطر بیماری‌های قلبی عروقی را دو برابر می‌کند. علاوه بر داروهای شیمیایی، پپتیدهایی با منشأ بیولوژیک به‌دست آمده‌اند که خاصیت ضد فشار خون بالا دارند و پپتید Ile-Gln-Pro از جمله این پپتیدها است. اسپیرولینا (Spirulina) نوعی جلبک سبز-آبی از شاخه سیانوباکترها است که امروزه بیش‌تر به عنوان مکمل غذایی در صنعت داروسازی ...  بیشتر