با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
اثرات سطوح مختلف عصاره زیره سبز بر عملکرد رشد و تغذیه ماهی جوان کپور معمولی Cyprinus carpio

سید محمد موسوی؛ فرشته قائدی؛ نسیم زنگویی؛ محمد ذاکری

دوره 8، شماره 2 ، آبان 1398، ، صفحه 23-34

https://doi.org/10.30473/eab.2019.6202

چکیده
  چکیده در این تحقیق اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف عصاره زیره سبز بر ماهی جوان کپور معمولی مورد مطالعه قرار گرفت. به این منظور تعداد 150 قطعه ماهی (با وزن متوسط 89/0±3/20 گرم) به طور تصادفی در 15 تانک فایبر گلاس توزیع شده و با جیره حاوی عصاره اتانولی زیره سبز با مقادیر 0% (گروه شاهد)، 5/0%، 1، 5/1 و 2% (گروه‌های آزمایشی)، 3 بار در روز به‌صورت سیری و ...  بیشتر