TY - JOUR ID - 3490 TI - اثر سطوح مختلف لاکتوباسلوس اسیدوفیلوس (Lactobacillus acidophilus) بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و جمعیت باکتریایی روده ماهی گوپی (Poecilia reticulate) JO - فصلنامه علمی زیست شناسی جانوری تجربی JA - EAB LA - fa SN - 2322-2387 AU - فیروزبخش, فرید AU - وکیلی, فرزانه AU - یگانه, سکینه AD - دانشیار، گروه شیلات، دانشکده علوم دامی و شیلات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری AD - دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری Y1 - 2017 PY - 2017 VL - 5 IS - 3 SP - 51 EP - 59 KW - لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس KW - ماهی گوپی KW - رشد KW - خون شناسی KW - جمعیت باکتریایی روده DO - N2 - این مطالعه با هدف ارزیابی تاثیر سطوح مختلف باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (Lactobacillus acidophilus) به عنوان مکمل غذایی بر میزان رشد، بازماندگی، فراسنجه‌های خونی و فلور باکتریای روده ماهی گوپی (Poecilia reticulata) انجام پذیرفت. به همین منظور 1800 لارو ماهی گوپی با میانگین وزن 7 میلی‌گرم در 4 گروه با 3 تکرار شامل جیره غذایی فاقد باکتری به عنوان شاهد (گروه 1) و جیره های دارای باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در سه سطح 107×5/1 (گروه 2)، 107 ×3 (گروه 3) و 107 ×6 (گروه 4) واحد کلنی بر گرم غذا به مدت 16 هفته تغذیه شدند. نتایج این آزمایش نشان داد که از نظر افزایش وزن، ضریب تبدیل غذایی و نرخ رشد ویژه بین گروه 4 و گروه شاهد و سایر گروه‌های آزمایش اختلاف معنی‌داری (05/0P7 ×6  واحد کلنی بر گرم غذا اثر معنی‌داری بر رشد، تعداد گلبول‌های سفید و جمعیت باکتریایی روده ماهی گوپی دارد.   UR - https://eab.journals.pnu.ac.ir/article_3490.html L1 - https://eab.journals.pnu.ac.ir/article_3490_cf0ea32692207f7cd555567332e0c7da.pdf ER -