با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
غنی‌سازی مواد غذایی جلبک کلرلا Chlorella sorokiniana (Shihira & R.W. Krauss)

آمنه جمشیدی؛ محمدعلی ابراهیمی؛ طیبه رجبیان؛ غلامرضا بخشی حانیکی؛ شهلا مظفری

دوره 7، شماره 2 ، آذر 1397، ، صفحه 105-114

https://doi.org/10.30473/eab.2018.5186

چکیده
  چکیده جلبک کلرلا (Chlorella sorokiniana) حاوی متابولیت‌های ارزشمندی مانند پروتئین‌ها، ترکیبا­ت آنتی‌اکسیدان، لیپیدها، ویتامین‌ها و مواد معدنی است و به‌عنوان غذای جانوران ودارو مورد استفاده قرار می­گیرد. به همین دلیل در پژوهش حاضر، اثر تغییر شرایط کشت، جهت تولید مکمل غذایی مغذی­تر از جلبک برای تغذیه آبزیان بررسی شد.  بدین منظور، ...  بیشتر

وضعیت فعالیت آنتی اکسیدانی و نارسایی قلبی در جوجه های مبتلا به سندرم افزایش فشار خون ریوی

مختار فتحی؛ تیمور تنها

دوره 1، شماره 1 ، مرداد 1391، ، صفحه 69-80

چکیده
     160جوجه نر سویه راس برای بررسی وضعیت آنتی اکسیدانی به مدت 6 هفته مورد بررسی قرار گرفتند. جوجه ها به طور کاملاً تصادفی در دو تیمار با 4 تکرار و 20 جوجه برای هر تکرار تقسیم شدند. گروه اول در دمای پرورشی استاندارد پرورش یافتند (تیمار1NT) ولی گروه دوم برای القای سندرم افزایش فشار خون ریوی (آسیت) و ایجاد نارسایی قلبی عروقی، در دمای سرد طبق ...  بیشتر