با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
شیلات
بررسی اثر اتیلن دی آمین تترا استیک اسید(EDTA) بر شاخصهای خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhychus mykiss)

مجید محمدنژادشموشکی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 10 آذر 1392

چکیده
  در این تحقیق ابتدا سمیت حاد (LC50 96h) ماده شیمیاییEDTA در پاییز سال 1390 برای ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت. آزمایشات و به روش استانداردO.E.C.D در طی 96 ساعت انجام پذیرفت. ابتدا مقدار LC50 96 ساعته، EDTA برای ماهی قزل آلای رنگین کمان برابر 2231 تعیین گردید. سپس ماهیان با میانگین طولی و وزنی 1/2±4/18 سانتی متر و 12±51 ...  بیشتر

تأثیر جیره غذایی مکمل شده با پودر پیاز (Allium cepa) بر شاخص‌های رشد، بازماندگی، ترکیب فیله و فراسنجه‌های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

رزا بنام؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت؛ خسرو جانی خلیلی

دوره 4، شماره 4 ، خرداد 1395، ، صفحه 63-73

چکیده
  چکیده به منظور بررسی اثر سطوح مختلف پودر پیاز بر شاخص­های رشد، بازماندگی، ترکیب فیله و فراسنجه­های خونی در ماهی قزل­آلای رنگین­کمان، یک آزمایش کاملا تصادفی با شش تیمار و سه تکرار (15 قطعه در هر تکرار) به مدت 8 هفته به اجرا در آمد. تیمارهای آزمایشی شامل صفر، 5/0، 1، 2، 3 و 5 درصد پودر پیاز بودند. در ابتدای آزمایش ماهیان قزل­آلای رنگین­کمان ...  بیشتر