با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
معرفی عصاره آبی آنغوزه Ferula assafoetida و قارچ Lcanicillium muscarium بعنوان عامل کنترل بیولوژیکی مگس سفید و شته اقاقیا

زهرا زمانی؛ غلامرضا بخشی خانیکی؛ محمد مهدی امینایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 10 آذر 1392

چکیده
  بمنظور ایمنی زیستی و کاهش اثرات سموم شیمیایی برای اولین بار در ایران استفاده از قارچ انتوموپاتوژن Lecanicillium muscarium و عصاره آبی آنغوزه Ferula assafoetida)) برای کنترل بیولوژیک تعدادی از افات کلیدی که سالانه خسارات زیادی به محصولات وارد می کنند، صورت گرفت. قارچ Lecanicillium muscarium از ایزوله های بومی استان جدا و شناسایی شد و تستهای آلوده سازی، با اسپری ...  بیشتر