با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی جلبک دریایی قهوه‌ای (Padina gymnospora) بر برخی باکتری‌های گرم منفی

مریم زبیدی نژاد؛ مصطفی غفاری؛ علی طاهری

دوره 7، شماره 1 ، شهریور 1397، ، صفحه 17-25

چکیده
  چکیده امروزه به دلیل تغییر مقاومت باکتری های بیماری زا، یافتن مواد ضد میکروبی نوین از منابع طبیعی دریایی از اهمیت زیادی برخوردار است. این مطالعه با هدف بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی جلبک دریایی قهوه­ای (Padina gymnospora) بر برخی باکترهای گرم منفی بود. پس از انجام نمونه برداری و انتقال نمونه‌ها به آزمایشگاه، نمونه جلبکی شستشو، خشک ...  بیشتر