با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
ارزیابی چهار جیره غذایی رایج در بازار ایران بر عملکرد رشد، برخی از فاکتورهای بیوشیمیایی و آنزیمهای کبدی فیل ماهیان (Huso huso) پرورشی

سهیلا دلاوری؛ رضا طاعتی؛ حمید عبداله‌پور بی‌ریا

دوره 5، شماره 4 ، خرداد 1396، ، صفحه 99-108

چکیده
  این تحقیق جهت ارزیابی چهار جیره غذایی رایج در بازار ایران بر رشد و برخی از فاکتورهای بیوشیمیایی فیل­ماهیان (Huso huso) در زمستان 1393 اجرا شد. تعداد 80 قطعه فیل­ماهی پرورشی با میانگین وزنی 29/134 ± 48/4063 گرم بطور تصادفی به 8 حوضچه بتنی دایره‌ای با تراکم 10 عدد ماهی معرفی شدند. ماهیان به مدت یک هفته با شرایط جدید پرورشی سازگاری پیدا کردند. فیل­ماهیان ...  بیشتر