با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
تثبیت آنزیم اوره‌آز روی نانو بیوفیبریل‌های آمیلوئیدی حاصل از آلبومین سرم گاوی

امیر آراسته؛ ذوالفقار لطفی؛ محمد فضیلتی؛ حبیب‌اله ناظم

دوره 6، شماره 3 ، اسفند 1396، ، صفحه 11-25

چکیده
  آنزیم اوره­آز (EC.3.5.1.5) از دسته هیدرولاز­ها است که هیدرولیز اوره را به آمونیاک و دی اکسیدکربن کاتالیز می­کند. این آنزیم کاربردهای مختلفی در متابولیسم نیتروژن، تهیه واکسن، کیت­های تشخیص اوره، صنایع نوشابه­سازی و غیره دارد. در این تحقیق از نانورشته­های آمیلوئیدی حاصل از آلبومین سرم گاوی به­عنوان بستری جدید برای تثبیت آنزیم ...  بیشتر

اثر حفاظتی بوریک اسید و بتا مرکاپتو اتانول بر روی مهار شدن آنزیم اوره‌آز در برابر پراکسید هیدروژن

بهزاد شارقی*؛ سکینه صادقی کاجی

دوره 5، شماره 3 ، اسفند 1395، ، صفحه 1-8

چکیده
  آنزیم اوره‌آز جزء خانواده آمیدو هیدرولازها (EC: 5. 1. 5. 3) می‌باشد که توسط گیاه لوبیای جک تولید می شود و این ارگانیسم را قادر می‌سازد که اوره را هیدرولیز و ایجاد آمونیاک و دی اکسید کربن نماید. مطالعات سینتیکی این آنزیم با استفاده از تکنیک اسپکتروفتومتری در ناحیه ماوراء بنفش در دمای oC 40 و در سه pH 5/5، 2/7 و 8 انجام گرفت. نتایج به‌دست آمده نشان‌دهنده ...  بیشتر