رزا بنام؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت؛ خسرو جانی خلیلی
دوره 4، شماره 4 ، خرداد 1395، ، صفحه 63-73
چکیده
چکیده به منظور بررسی اثر سطوح مختلف پودر پیاز بر شاخصهای رشد، بازماندگی، ترکیب فیله و فراسنجههای خونی در ماهی قزلآلای رنگینکمان، یک آزمایش کاملا تصادفی با شش تیمار و سه تکرار (15 قطعه در هر تکرار) به مدت 8 هفته به اجرا در آمد. تیمارهای آزمایشی شامل صفر، 5/0، 1، 2، 3 و 5 درصد پودر پیاز بودند. در ابتدای آزمایش ماهیان قزلآلای رنگینکمان ...
بیشتر
چکیده به منظور بررسی اثر سطوح مختلف پودر پیاز بر شاخصهای رشد، بازماندگی، ترکیب فیله و فراسنجههای خونی در ماهی قزلآلای رنگینکمان، یک آزمایش کاملا تصادفی با شش تیمار و سه تکرار (15 قطعه در هر تکرار) به مدت 8 هفته به اجرا در آمد. تیمارهای آزمایشی شامل صفر، 5/0، 1، 2، 3 و 5 درصد پودر پیاز بودند. در ابتدای آزمایش ماهیان قزلآلای رنگینکمان با میانگین وزنی 1± 60 به مدت دو هفته با شرایط محیطی سازگار شدند. دادهها با استفاده از نرمافزار 17SPSS آنالیز شدند. نتایج این آزمایش نشان داد که سطح 1 درصد پودر پیاز اثر معنیداری بر افزایش رشد نسبت به تیمار شاهد داشت (05/0>P) ولی در سایر شاخصهای رشد از قبیل ضریب تبدیل غذایی، شاخص رشد ویژه و بازماندگی تفاوت معنیداری از نظر آماری مشاهده نشد (05/0P) اما بر میزان گلبول قرمز، هماتوکریت، هموگلوبین و شاخصهای گلبولی (MCV, MCH, MCHC) اثر نداشت (05/0