با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
تأثیر رنگدانه طبیعی چغندر قرمز (Beta vulgaris) و روناس (Rubia tinctorum) بر رنگ‌پذیری پوست و شاخص‌های رشد ماهی آنجل سفید (Pterophyllum scalare)

مریم احمدی؛ عباسعلی زمینی

دوره 4، شماره 3 ، بهمن 1394، ، صفحه 53-60

چکیده
  چکیده در این تحقیق به بررسی تأثیرات استفاده از رنگدانه های طبیعی همچون چغندر قرمز Beta vulgaris)) و روناس (Rubia tinctorum) و ترکیب این دو رنگدانه بر روی ماهی آنجل سفید (Pterophyllum scalare) مورد مطالعه قرار گرفت. این بررسی بر روی 76 ماهی آنجل سفید با وزن متوسط 5/0±12/1 گرم در 5 گروه شامل 5 و 10 گرم روناس در کیلو گرم غذا،5و10 گرم چغندر قرمز در هرکیلو گرم غذا و گروه ترکیبی ...  بیشتر