با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
اثر مکمل جلبک سارگاسوم (Sargassum ilicifolium) بر رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی بدن ماهی طلال (Rastrelliger kanagurta)

پریا اکبری

دوره 8، شماره 2 ، آبان 1398، ، صفحه 143-151

https://doi.org/10.30473/eab.2019.6212

چکیده
  چکیده تحقیق حاضر به­منظور بررسی اثر مکمل جلبک سارگاسوم (Sargassum ilicifolium) بر شاخص­های رشد (وزن نهایی، فاکتور وضعیت، بقا و میزان رشد روزانه)، تغذیه (ضریب تبدیل غذایی، میزان غذای دریافتی، کارایی مصرف پروتئین، کارایی مصرف چربی) و ترکیب شیمیایی بدن (میزان پروتئین، چربی، رطوبت و خاکستر) به­مدت 60 روز انجام گرفت. در این مطالعه، تعداد 120 قطعه ...  بیشتر

بررسی تأثیر پریان میگو (Phallocryptus spinosa) به عنوان غذا بر هماوری و درصد باز گشایی تخم چهار گونه از ماهیان زینتی آب شیرین

مسعود صیدگر؛ علی نکوئی فرد؛ محمود حافظیه

دوره 3، شماره 2 ، آذر 1393، ، صفحه 67-74

چکیده
   این تحقیق با هدف تأثیر تغذیه با پریان میگو (Phallocryptus spinosa ) بر هماوری و درصد تخم‎گشایی مولدین ماهیان زینتی دارای ارزش تجاری، از چهار جنس شامل: فرشته ماهی (Pterophyllum scalare)، گرین تیلور (Aequidens rivulatus)، گورامی (Trichopodus trichopterus) و افرا (Cynotilapia afra ) انجام گرفت. برای این منظور هر یک از گونه‎های ماهیان مولد، در دو گروه مطالعه: گروه یک، تغذیه با غذای ...  بیشتر