با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
بررسی اثرات عصاره دانه گیاه دارویی گشنیز بر روی خصوصیات کیفی گوشت در بره‌های سنجابی

جعفر فخرائی؛ غلامرضا سیاه کمری؛ حسن خمیس‌آبادی؛ حسین منصوری یاراحمدی

دوره 7، شماره 2 ، آذر 1397، ، صفحه 33-46

https://doi.org/10.30473/eab.2018.5178

چکیده
  چکیده اکسیداسیون لیپیدها و رشد میکروبی از جمله عوامل مؤثر در فساد گوشت در شرایط یخچال می‌باشند. اسانس و پودر گیاهان دارویی دارای اثرات ضد میکروبی بوده و با تأثیر گذاشتن بر غشای سلول میکروبی از رشد برخی از باکتری‌ها جلوگیری می­کنند. گیاه دارویی گشنیز با نام علمی کرواندروم ساتیویم (Coriandram sativum) به خاطر داشتن ماده مؤثره لینالول (Linalol) ...  بیشتر