با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
تأثیر نانوذره اکسید آهن بر پایداری ‏حرارتی و سینتیک آنزیم تریپسین

لیدا مومنی بروجنی

دوره 9، شماره 4 ، اردیبهشت 1400، ، صفحه 21-37

https://doi.org/10.30473/eab.2021.52744.1786

چکیده
  در این مطالعه، چگونگی تأثیر نانوذره اکسید آهن در ساختار، پایداری حرارتی و فعالیت آنزیم تریپسین پانکراس گاو بررسی شد. برای دستیابی به این هدف از تکنیک­های مختلف طیف‌سنجی از جمله جذب UV، دو رنگی دورانی، پایداری حرارتی، فلورسانس و سینتیک در 8 pH استفاده شد. نتایج ترمودینامیک و سینتیک نشان داد، که پایداری تریپسین در حضور نانوذره اکسید ...  بیشتر

مطالعات اسپکتروسکوپی برهمکنش لیزوزیم و نانوذره اکسید روی

لیدا مومنی؛ صادق فرهادیان؛ بهزاد شارقی

دوره 4، شماره 4 ، خرداد 1395، ، صفحه 1-9

چکیده
  چکیده جذب پروتئین درسطح غیرآلی، منجر به تغییرات ساختاری و عملکردی می‌گردد که وابسته به طبیعت پروتئین جذب شده و خصوصیات فیزیکوشیمیایی سطح غیرآلی دارد. لیزوزیم سفیده تخم مرغ (E.C 3.2.1.17) با وزن مولکولی 6/14 کیلودالتون، پروتئین کروی کوچکی متشکل از 129 اسید آمینه با چهار پیوند دی سولفید است. هدف از این تحقیق مطالعه اثر نانوذره اکسید روی بر پایداری ...  بیشتر