با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
مطالعه امکان تولید پروتئین تک‌یاخته با استفاده از مخمرهای Saccharomyces cerevisiae و Saccharomyces carlsbergensis از آب ماهی تغلیظ‌شده (stick water) از کارخانجات آرد ماهی کیلکا در استان مازندران

مهدی بابازاده میکلا؛ مهدی سلطانی؛ ابوالقاسم کمالی؛ محمدرضا سعیدی اصل

دوره 5، شماره 3 ، اسفند 1395، ، صفحه 9-16

چکیده
  امروزه با توجه به رشد سریع جمعیت، محققان در جستجوی منابع ارزان قیمت پروتئین می‌باشند. یکی از این منابع، پروتئین تک یاخته است.. این تحقیق به مطالعه فرایند تولید پروتئین تک یاخته با استفاده از مخمرهای Saccharomyces cerevisiae و Saccharomyces carlsbergensis پرداخته است این مخمرها به‌عنوان ایده‌آل‌ترین و پرکاربردترین میکروارگانیسم‌های یوکاریوتی برای مطالعه ...  بیشتر

مطالعه شاخص‌های رشد و پارامترهای خون‌شناختی لارو ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با جیره مکمل‌سازی شده با بیفیدوباکترهای پروبیوتیکی

جواد سهندی*؛ حجت الله جعفریان؛ مهدی سلطانی؛ پونه ابراهیمی

دوره 4، شماره 3 ، بهمن 1394، ، صفحه 41-45

چکیده
  چکیده ارزیابی تأثیر باکتری­های مفید تنها در روند رشد خلاصه نشده و جنبه­های مختلف آن از جمله پارامترهای خونی را نیز شامل می­شود. در این مطالعه تأثیر دو گونه بیفیدوباکتر Bifidobacterium animalis PTCC-1631 و Bifidobacterium lactis PTCC-1736 با سه غلظت 1CFU g-107×1(1T)، 107×2 (2T) و 107×3 (3T) بر عملکرد رشد و معیارهای خون­شناختی لارو ماهی قزل­آلای رنگین­کمان با ...  بیشتر