با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
اثرات استفاده Lactobacillus plantarum و لاکتوفرین در جیره غذایی بر شاخص‎های رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‎کمان (Oncorhynchusmykiss)

عبدالغفار اونق؛ ناصر آق؛ حمید عزیزی؛ بنت‌الهدی رحمان

دوره 3، شماره 2 ، آذر 1393، ، صفحه 21-30

چکیده
  استفاده از محرک های مؤثر بر فاکتورهای رشد و تغذیه در پرورش آبزیان، در پیشرفت و توسعه صنعت آبزی­پروری نقش مهمی دارد. در این مطالعه اثر پروبیوتیک Lactobacillus plantarum و لاکتوفرین در بهبود شاخص­های رشد و تغذیه ماهی قزل­آلای رنگین­کمان (Oncorhynchusmykiss) مورد بررسی قرار گرفته است. 900 قطعه بچه ماهی (میانگین وزنی 2±20 گرم) به ٦ تیمار تغذیه ای حاوی ...  بیشتر