با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
مطالعه پروتئینهای‌ پودر آب پنیر و تعیین تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای آن به روش کیسه‌های نایلونی (Nylon Bag Technique)

تیمور تنها

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اردیبهشت 1396

چکیده
  چکیده آزمایشی به منظور بررسی تجزیه­پذیری شکمبه­ای پروتئین­ سه نوع پودر آب پنیر با نام­های تجاری شیذر محصول شرکت صنایع غذایی گلشاد مشهد (WP1)، پودر آب پنیر با نام تجاری نصر دالیا (WP2) و پودر آب پنیر محصول شرکت پگاه خراسان (WP3) با دو راس گوساله نر هلشتاین دارای فیستولای شکمبه‌ای انجام شد. ابتدا ویژگی‌های شیمیایی نمونه‌ها شامل: رطوبت، ...  بیشتر

تاثیرمکمل‌سازی کوانزیم Q10 بر وضعیت آنتی اکسیدانی پلاسما ،کبد و کاهش تلفات در جوجه‌های در گیر با سندرم افزایش فشار خون ریوی (آسیت)

مختار فتحی؛ تیمور تنها

دوره 3، شماره 1 ، شهریور 1393، ، صفحه 1-6

چکیده
  240 جوجه نر سویه راس به سه تیمار با 4 تکرار و 20 جوجه برای هر تکرار تقسیم شدند. 3 تیمار آزمایشی عبارت بودند از: تیمار شاهد که از یک جیره غذایی پایه، 20 میلی‎گرم کوانزیم Q10 در کیلوگرم خوراک، و 40 میلی‎گرم کوانزیم Q10 در کیلوگرم خوراک. جوجه­های مورد آزمایش، برای القای آسیت، در دمای سرد (°C15-10) پرورش یافتند. پرندگان تلف شده به طور روزانه ثبت ...  بیشتر

بررسی اثرات مصرف آب پنیر بر سیستم ایمنی و عملکرد تولیدی گاوهای هلشتاین تازه¬زا

تیمور تنها؛ مختار فتحی

دوره 1، شماره 3 ، بهمن 1391، ، صفحه 39-45

چکیده
  هدف از این پژوهش بررسی اثرات خورانیدن سطوح 5، 5/7 و 10 کیلوگرم در روز آب پنیر تازه بر عملکرد تولید شیر، سلول‏های خونی و سیستم ایمنی گاوهای هلشتاین تازه‏زا بود. تعداد 36 راس گاو هلشتاین تازه‏زا با بیش از دو شکم زایش و وضعیت بدنی یکسان به چهار گروه شاهد،(A) ، (B) و (C) تقسیم و به ترتیب از 0، 5، 5/7 و 10 کیلوگرم آب پنیر به همراه جیره پایه استفاده ...  بیشتر