دوره 12 (1402)
دوره 11 (1401)
دوره 10 (1400)
دوره 9 (1399)
دوره 8 (1398)
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)
نویسنده = تیمور تنها
تعداد مقالات: 3
مطالعه پروتئینهای پودر آب پنیر و تعیین تجزیهپذیری شکمبهای آن به روش کیسههای نایلونی (Nylon Bag Technique)
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اردیبهشت 1396
چکیده
چکیده آزمایشی به منظور بررسی تجزیهپذیری شکمبهای پروتئین سه نوع پودر آب پنیر با نامهای تجاری شیذر محصول شرکت صنایع غذایی گلشاد مشهد (WP1)، پودر آب پنیر با نام تجاری نصر دالیا (WP2) و پودر آب پنیر محصول شرکت پگاه خراسان (WP3) با دو راس گوساله نر هلشتاین دارای فیستولای شکمبهای انجام شد. ابتدا ویژگیهای شیمیایی نمونهها شامل: رطوبت، ... بیشترتاثیرمکملسازی کوانزیم Q10 بر وضعیت آنتی اکسیدانی پلاسما ،کبد و کاهش تلفات در جوجههای در گیر با سندرم افزایش فشار خون ریوی (آسیت)
دوره 3، شماره 1 ، شهریور 1393، ، صفحه 1-6
چکیده
240 جوجه نر سویه راس به سه تیمار با 4 تکرار و 20 جوجه برای هر تکرار تقسیم شدند. 3 تیمار آزمایشی عبارت بودند از: تیمار شاهد که از یک جیره غذایی پایه، 20 میلیگرم کوانزیم Q10 در کیلوگرم خوراک، و 40 میلیگرم کوانزیم Q10 در کیلوگرم خوراک. جوجههای مورد آزمایش، برای القای آسیت، در دمای سرد (°C15-10) پرورش یافتند. پرندگان تلف شده به طور روزانه ثبت ... بیشتربررسی اثرات مصرف آب پنیر بر سیستم ایمنی و عملکرد تولیدی گاوهای هلشتاین تازه¬زا
دوره 1، شماره 3 ، بهمن 1391، ، صفحه 39-45