با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
تأثیر برخی ترکیبات طبیعی روی غلظت آنتی‏اکسیدان تام سرم (TAC) در موش‏های چاق نژاد NMRI

فاطمه جلالوند؛ پریچهر یغمایی؛ آزاده ابراهیم حبیبی؛ مهسا محمدآملی؛ مسعود کیمیاگر

دوره 1، شماره 3 ، بهمن 1391، ، صفحه 19-24

چکیده
  چاقی معمولاً همراه با کمبود ریزمغذی‏ها، نتیجه رژیم غذایی ناسالم، فقدان آنتی‏اکسیدان‏ها و چربی‏های غیراشباع از یک طرف و فراوانی چربی‏های اشباع از طرف دیگر است. استرس اکسیداتیو یک نقش محوری در شروع بیماری‏های مزمن مرتبط با چاقی دارد. متابولیت‏های ثانویه مشتق از گیاهان مانند فنل و فلاونوئید تام دارای پتانسیل قوی برای پاک‏سازی ...  بیشتر