با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
مقایسه اثر ضد میکروبی نانوذره ZnO در آبمیوه سیب در دمای 25 و 4 درجه سلسیوس

محبوبه میر حسینی؛ مولود کیانی هرچگانی؛ شیرین مامایی دهکردی؛ فاطمه برزگری فیروز آبادی

دوره 2، شماره 3 ، دی 1392، ، صفحه 9-15

چکیده
  چکیده استفاده از نانوذرات در کاربردهای بیولوژیکی از جمله نانوپزشکی و ایمنی مواد غذایی بسیار شناخته شده است. هدف از انجام این مطالعه مقایسه اثر ضد میکروبی نانوذره ZnO در آبمیوه سیب در دمای 25 و 4 درجه سلسیوس است.در این مطالعه اثر سوسپانسیون اکسید روی در برابر رشد لیستریا منوسایتوژنز، اشریشیاکلی، استافیلوکوکوس آرئوس و باسیلوس سرئوس در ...  بیشتر