با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
اثرات پودر سیر و سیاه‌دانه بر عملکرد، کیفیت تخم و فراسنجه‌های پلاسمایی در بلدرچین‌های تخمگذار

بیگرد دهقان؛ اردشیر شیخ‌احمدی

دوره 5، شماره 4 ، خرداد 1396، ، صفحه 59-68

چکیده
  این تحقیق با هدف ارزیابی تأثیر پودر سیر و سیاه­دانه بر عملکرد، کیفیت تخم و فراسنجه‌های خونی در بلدرچین­های تخم‌گذار انجام گرفت. به این منظور تعداد 160 قطعه بلدرچین در سن 11 هفتگی در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تیمار شامل گروه شاهد، گروه 3 درصد پودر سیر و گروه 2 درصد پودر سیاه­دانه به مدت 1 ماه تغذیه شدند. نتایج نشان داد که تغذیه بلدرچین­ها ...  بیشتر