با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
سطوح مختلف اسانس گشنیز در جیره جوجه‌های گوشتی: اثرات بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی خون

شکوفه غضنفری*؛ زاهد محمدی

دوره 4، شماره 3 ، بهمن 1394، ، صفحه 21-30

چکیده
  چکیده استفاده از اسانس­های گیاهی به جای آنتی بیوتیک در تغذیه طیور، منجر به بهبود عملکرد طیور می شود. هدف از تحقیق حاضر، بررسی سطوح مختلف اسانس گشنیز بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی در جوجه­های گوشتی بود. از 200 قطعه جوجه­ی یک روزه سویه راس 308 در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار و 4 تکرار به مدت 42 روز استفاده شد. گروه­های ...  بیشتر

تأثیر اسیدآمینه ترئونین جیره و سنین بعد از جوجه‌درآوری بر بیان ژن اینترلوکین 8 در بافت روده در جوجه‌های گوشتی

شکوفه غضنفری؛ حشمت سپهری مقدم؛ کریم نوبری

دوره 3، شماره 2 ، آذر 1393، ، صفحه 1-9

چکیده
  هدف از انجام تحقیق حاضر، بررسی سطوح مختلف اسیدآمینه ترئونین (معادل احتیاجات [1994] NRC، میانگین احتیاجات راس [2007]  و [1994]NRC ، احتیاجات راس [2007] و بیشتر از احتیاجات راس [2007]) و سنین بعد از جوجه درآوری بر بیان ژن اینترلوکین 8 در بافت روده جوجه­گوشتی بود. احتیاجات اسیدآمینه ترئونین، مطابق توصیه­های راس (2007)، 14 درصد بیشتر از (1994) NRC است. بنابراین، ...  بیشتر